header

Nieuwsbrief

captcha 

12 november staat de huldiging van onze rijders op de kalender.

Onderaan deze pagina vind u de uitnodiging met plaats en tijd.
Tevens willen we tijdens deze gelegenheid ook onze vrijwilligers die op wat voor manier betrokken zijn geweest dit jaar weer even in het zonnetje zetten.

De kosten zijn dit jaar € 30,- p/p voor volwassenen en 16,- pp per kind t/m 11 jaar. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Dit is inclusief onbeperkt frisdrank, koffie en thee.
Mocht je toch liever zin hebben in een wijntje of een biertje, dan kun je hiervoor muntjes halen bij de ingang welke € 1,- per stuk kosten.

Ook zal er weer een vorm van een loterij of iets van dien aard zijn, zo kunnen we de extra kosten van het eindfeest ook binnen de perken houden.
De kosten voor de loten bedragen 1,- euro en deze kunnen natuurlijk weer in onbeperkte hoeveelheid worden gekocht bij binnenkomst.

We proberen natuurlijk weer mooie prijzen binnen te halen van sponsoren, maar ook uw hulp is daarin onmisbaar!
Wij vragen dan ook of u mensen kent die onze loterij wil sponsoren, dmv spullen. Dus kent u iemand of bent u zelf in staat om iets ter beschikking te stellen t.b.v. de loterij dan is dat natuurlijk van harte welkom.
Uiteraard komen de reclame banners en/of namen van alle sponsoren op de site te staan en zullen deze op de beamer getoond worden op de feestavond!
Meld je hiervoor aan bij de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat je reclame op de site komt te staan. De spullen kunnen meegenomen worden op de feestavond of je kunt deze van te voren afgeven bij één van de bestuursleden.

Opgave voor het eindfeest kan via onderstaande formulier.

Wij hopen u allen te zien op 12 november.

Namens het bestuur en de feest commissie!Naam:(*)
Je hebt je naam niet ingevuld

Email adres:(*)
Het e-mail adres is niet opgegeven of niet juist ingevoerd

Woonplaats:(*)
Je hebt je woonplaats niet ingevuld

Aantal volwassenen (vanaf 12 jaar):(*)
Het aantal volwassenen zijn niet opgegeven

Aantal kinderen (tot en met 11 jaar):(*)
Het aantal kinderen t/m 11 jaar is niet opgegeven

Aantal kinderen (tot en met 4 jaar):(*)
Aantal kinderen t/m 4 jaar niet opgegeven.

Akkoord met betaling vooraf (factuur volgt via mail):(*)
Je hebt niet akkoord gegeven met betaling vooraf. Dit is wel noodzakelijk omdat we op het eindfeest (ivm drukte) geen contante betalingen doen.

Ivm de drukte op het eindfeest dient men vooraf te betalen.

Verzenden