header

Nieuwsbrief

captcha 
×

Waarschuwing

Het formulier #12 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

12 november staat de huldiging van onze rijders op de kalender.

Onderaan deze pagina vind u de uitnodiging met plaats en tijd.
Tevens willen we tijdens deze gelegenheid ook onze vrijwilligers die op wat voor manier betrokken zijn geweest dit jaar weer even in het zonnetje zetten.

De kosten zijn dit jaar € 30,- p/p voor volwassenen en 16,- pp per kind t/m 11 jaar. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Dit is inclusief onbeperkt frisdrank, koffie en thee.
Mocht je toch liever zin hebben in een wijntje of een biertje, dan kun je hiervoor muntjes halen bij de ingang welke € 1,- per stuk kosten.

Ook zal er weer een vorm van een loterij of iets van dien aard zijn, zo kunnen we de extra kosten van het eindfeest ook binnen de perken houden.
De kosten voor de loten bedragen 1,- euro en deze kunnen natuurlijk weer in onbeperkte hoeveelheid worden gekocht bij binnenkomst.

We proberen natuurlijk weer mooie prijzen binnen te halen van sponsoren, maar ook uw hulp is daarin onmisbaar!
Wij vragen dan ook of u mensen kent die onze loterij wil sponsoren, dmv spullen. Dus kent u iemand of bent u zelf in staat om iets ter beschikking te stellen t.b.v. de loterij dan is dat natuurlijk van harte welkom.
Uiteraard komen de reclame banners en/of namen van alle sponsoren op de site te staan en zullen deze op de beamer getoond worden op de feestavond!
Meld je hiervoor aan bij de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat je reclame op de site komt te staan. De spullen kunnen meegenomen worden op de feestavond of je kunt deze van te voren afgeven bij één van de bestuursleden.

Opgave voor het eindfeest kan via onderstaande formulier.

Wij hopen u allen te zien op 12 november.

Namens het bestuur en de feest commissie!